Un dia en San Jose
Door: joelbroks
Blijf op de hoogte en volg Joël
21 Januari 2010 | Costa Rica, San José
Och ja, om half 8 opgestaan, kledingkeuze is hier nie moeilijk , korte box en shirtje, lekker mekkeluk!
Als je buiten kijkt zie je een strakblauwe lucht en het is 's morgens al 28 graden , lekker!
Mooi uitzicht , we hebben een hotel echt midden in San Jose, ligging is echt perfect !
Om 10 uur hebben we met Tica walking City tours een wandeling gemaakt door de stad , de gids , Julio vertelde vanalles over de geschiedenis van de stad en waarom Costa Rica geen leger heeft, het antwoord; ze hebben hier niets wat ze in andere landen willen hebben , dus ze hebben hier niets om te beschermen!
Het was een wandeling van zo`n 2 uur en best wel interessant.
Verder hebben we eigenlijk niet zo heel veel gedaan, iets lekkers gegeten bij de KFC en een gezond broodje bij de Subway en daarna maar even bij ons hotel op het terras gezeten en een paar Corona`s gehad
Coronatime `s middags om 4 uur !!??
En natuurlijk genoten van het zonnetje !
Zometeen gaan nog even wat eten en morgenvroeg vertekken we om 6.20 uur al naar Tortuguero, we zijn benieuwd!
¡Hasta mañana!
22 Januari 2010 - 20:45
Ireen Mark Esmee:
hoi ome remi een hele fijne vakantie we kunnen het weer mooi bij houden wat jullie allemaal doen we lezen het elke dag groetjes en een dikke kus esmee -
22 Januari 2010 - 21:26
Roger Broks :
Eet- en drinktechnisch gezien moet het daar (nog) niet zo'n probleem zijn; KFC, Subway, Burger King, Corona..ben benieuwd of dat zo blijft.. groeten