Eindelijk zelf onderweg...
Door: joelbroks
Blijf op de hoogte en volg Joël
25 Januari 2010 | Costa Rica, Dominical
Daarna even op het terras even zitten kijken waar we nu eigenlijk allemaal naar moesten en vooral hoe we San Jose uit moesten komen...
Om 9 uur was de auto er , even de papieren in orde gemaakt en wij op weg met onze Daihatsu Bego 4x4..
Na ongeveer en uur rijden waren dan eindelijk San Jose uit , 1 ding werd al meteen duidelijk ,het is hier geen Zuid-Afrika wat de wegen betreft, de wegen zijn hier niet van zo´n super kwaliteit zal ik maar zeggen, onderweg wel hele mooie valleien gezien , jammer dat je die niet zo goed op de foto krijgt.We hadden er ongeveer 3 uur over gedaan voordat we in San Isidro waren dit is ongeveer 130 km van San Jose en nog 40 km verwijderd van Dominical.
Wel kwam er daar zo´n goudgele M tevoorschijn uit het landschap, lekker!!
Om half 4 waren we bij ons hotel , eerste indruk van onze kamer was niet zo goed , het stikte er van de mieren , om en andere kamer gevraagd , deze ziet er gewoon goed uit , wel mooie complete accomodatie.
Daarna zijn we nog even aan het strand een pintje gaan pakken , wel zeer aangenaam hier en gruwelijk heet !!
¡Hasta Mañana!!
26 Januari 2010 - 21:00
Roger Broks:
Vanmorgen nog een koffietje gedronken met die belgen en een bietje geklapt? Fijn dat je nu zelf je tijd en route kunt bepalen. Ik zag wat bewolking op die ene foto, is dat ook de reden dat het zo benauwd is ?, hoge luchtvochtigheid natuurlijk. Groeten en tot morgen. Roger -
27 Januari 2010 - 01:33
Jacqueline:
Hola Chicos!
¡Que bella naturaleza allí! ¡Guau!
Me gusta leer las noticias del viaje. Espero que tengáis un muy buen viaje. ¡Disfrutad lo!
Jacqueline (prima de Remi)